Onze Oplossingen

Lekker kraanwater thuis

Robinetto Webshop

In onze webshop vind je oplossingen om thuis kwalitatief getapt water te serveren. Van een eenvoudige filter tot een full-option waterkoeler.

Naar de Webshop

Thuis genieten van een lekker glaasje getapt water: duurzaam en veel goedkoper

Water is de bron van alle leven, en voldoende water drinken is één van de basiselementen voor een goede gezondheid. Water is bovendien de enige drank die zomaar je huis binnen stroomt langs de waterleiding. Je moet wel gek zijn om flessenwater te kopen. Gedaan met sleuren met flessen en bakken, gedaan met lege flessen terug te brengen of je vuilbak te vullen met plastic flessen. Ook financieel doe je een goede zaak met te kiezen voor Robinetto: leidingwater kost slechts 0,005 euro per liter en is daarmee tot 200 keer (!) goedkoper dan flessenwater.

Kraanwater is een kwaliteitsproduct

Voor alle duidelijkheid: het water dat thuis uit de kraan komt, is van even goede kwaliteit als flessenwater. Een antwoord op al je watervragen vind je hier

Naar de antwoorden

Tips om thuis helemaal Robinetto te gaan

Je water serveerklaar maken: simpel!

Watermaatschappijen en de overheid controleren het leidingwater geregeld. Om het water zuiver te houden, voegen ze er een lage dosis chloor aan toe. Deze kleine hoeveelheid restchloor is niet ongezond, maar kan wel voor zorgen voor een lichte chloorgeur of -smaak. Die zal snel verdwijnen wanneer je je glas of karaf water even laat staan voor je ervan drinkt. Je kunt ook je waterkan een tijdje in de koelkast zetten of een druppeltje citroensap bij het water doen.

Het juiste glas

Het oog wil ook wat, en een kwaliteitsdrank verdient het om kwaliteitsvol te worden gedronken. Test het zelf eens uit: met een mooier glas is het gewoon leuker en lekkerder om water te drinken.

Pimpen maar!

Een godendrank verdient een goddelijke behandeling: met een ijsblokje, een stukje citroen of een muntblaadje maak je je glas water nog aantrekkelijker en lekkerder.

Maak je eigen limonade

Door water en siroop te mengen, maak je makkelijk zelf limonade. En wie er helemaal voor wil gaan, steekt ook bubbels in het water. Daarover hieronder meer.

Zelf bruisend water maken thuis? Dat kan!

Als je CO2  toevoegt aan je kraanwater, kan je zelf bruisend water maken. Hiervoor heb je een toestel nodig om water te carboniseren

In onze webshop vind je zeker een oplossing om thuis zelf bruisend water te maken.

 

Automatische systemen

De echte liefhebbers kunnen bij ons terecht voor een kleine professionele watertap die je op je aanrecht kan plaatsen of inbouwen. Permanent gekoeld plat en bruisend water van de tap, ook bij jou thuis. Geïnteresseerd? Ga naar onze webshop.