Onze Oplossingen

Bereken uw besparing

Hieronder vind je een overzicht terug van welke besparing je kan realiseren door het gebruik van een watertap. De watertap wordt aangesloten op de waterleiding, en zo kan je gefilterd, gekoeld plat en bruisend water tappen. Onze watertaps komen in verschillende formaten en toepassingen, zodat we de watertap kunnen voorzien die jij echt nodig hebt. 

De eerste tabel geeft weer welke besparing je krijgt als je jouw flessenwater vervangt door een watertap, de tweede tabel geeft de besparing weer tov een waterkoeler met bidon.

Ben je na het zien van de besparing, benieuwd naar wat jouw bedrijf zou kunnen besparen? Scroll dan verder naar beneden, vul enkele gegevens in en wij maken de berekening op maat voor jou.

Voor het berekenen van de besparing werd steeds een toestel met de optie bruiswater gebruikt, alsook een eerste filter en een aanvulling CO2. 

In onze berekening hebben we het toestel laten afschrijven op 1 jaar, de besparing wordt dus alleen maar groter indien u de afschrijving doet op meerdere jaren. Deze berekening werd gemaakt op basis  € 0,50 /liter voor flessenwater.

Voor het berekenen van deze besparing werd steeds een toestel met de optie bruiswater gebruikt, alsook een eerste filter en een aanvulling CO2. In onze berekening hebben we het toestel laten afschrijven op 1 jaar, de besparing wordt dus alleen maar groter indien u de afschrijving doet op meerdere jaren. Deze berekening werd gemaakt op basis  € 0,59 /liter water van een bidon en een huurkost van €60 per jaar.

Vraag hier uw berekening op maat

Benieuwd hoeveel u kan besparen met een watertap bij u op kantoor? Vul dit formulier in en wij berekenen voor u hoeveel euro's én co2 u kan besparen.

Welk water drinken jullie momenteel op kantoor?
Dit is ons drinkwaterverbruik per...