ROBINETTO is een sociale impactonderneming die werd opgericht in april 2018.

Sociale impactonderneming?

In een sociale impactonderneming staat de impact centraal. In ons geval betekent impact: het verpakken en transporteren van water zoveel mogelijk vermijden. Naast deze ecologische winst willen wij ook financieel winst maken, maar in onze statuten is vastgelegd dat die winst maximaal moet worden aangewend om onze impact te vergroten. Als duurzame impactonderneming proberen wij ook intern uiteraard zo duurzaam mogelijk te werken. Dit weerspiegelt zich in de keuzes die we maken mbt materialen, werkingsmiddelen en communicatie, en in de manier waarop we omgaan met onze medewerkers en hun verloning.

De foto's die we maakten voor deze website zijn van Maarten Mellemans en Bjorn Comhaire

De medewerkers van Robinetto

Isabelle

isabelle@robinetto.be

+32 9 395 20 50

+32 470 950 114

Dimitri Bostyn

Customer Service verantwoordelijke

Dimitri@robinetto.be

Dimitri op LinkedIn

Greg Raes

Greg kent de horeca van binnen en van buiten - voor de toog en achter de toog. Hij helpt je niet alleen met het kiezen van de juiste watertap, maar toont je ook hoe je het concept Robinetto kan toepassen in jouw zaak. 

 

greg@robinetto.be

+32 473 50 66 43 

De oprichters van De Leiding cv/ Robinetto

Jeroen Vereecke

Oprichter en organisator van Boomtown Festival in Gent (sinds 2002), Ex-uitbater van Café Video, projectleider van het BoomBar-project en gespecialiseerd in Duurzaamheid op events en projectcoördinatie. Jeroen schreef in mei 2020 (naar aanleiding van de Coronacrisis) het verhaal over de start (en verder) van Robinetto. Dat lees je hier.

Jeroen op LinkedIn

Patrick Doyen

Ex Sales & Marketing directeur bij Coca-Cola Enterprises & Sources Chaudfontaine, commerciële functies bij Spadel (tot 2012), onafhankelijk consultant gespecialiseerd in sales & marketing, ondernemer.

Lees hier meer over het verhaal van Patrick, met o.a. een uitgebreid interview.

Patrick op LinkedIn

Wart Thys

Architect, actief bij evr-architecten (sinds 2009) en als zelfstandig architect, gespecialiseerd in duurzaam bouwen. Ontwerper/ designer van de BoomBar en gebeten door bouwen, maken en experimenteren.

Wart op LinkedIn

Fried Roggen

Ex-fondsdirecteur bij SI2-Fund, investeringsfonds voor duurzame impact-ondernemingen. Gespecialiseerd in financieel beheer en investeringsstrategieën voor startende ondernemingen.

Fried op LinkedIn