Water verpakken en vervoeren is absurd

waarom?

1.000.000.000 minder drankverpakkingen?
Het kan. En het is simpel.

Kies samen met Robinetto voor duurzame drank. Simpel en goedkoop.

Onze oplossingen

Meer oplossingen
Verhuur

Watertap voor evenementen

Lekker plat of bruisend water op je feest of evenement, zonder afval, met minimaal energieverbruik en minimaal transport? Met onze watertaps wordt je evenement weer een stuk milieuvriendelijker. Bovendien spaar je een pak (koel-)ruimte uit, en verloopt de bediening sneller dan ooit!

Verkoop

Siropen

Frisdrank, dat is voornamelijk water, met een beetje siroop. Door zelf dat beetje siroop (een kleine 20%) te combineren met lekker fris, plat of bruisend leidingwater (meer dan 80%), spaar je zowel kilometers transport als een hele berg afval uit. En de rijkere smaak van ambachtelijke siropen krijg je er zomaar bovenop

Verkoop

Watertap voor horeca

Met een watertap serveer je lekker fris plat en bruisend water aan je klanten. Je spaart ruimte uit in je koeling, bent verlost van het gesleur met flessen, én spaart het milieu. Voor een goed geserveerd glas water kan je een faire prijs vragen. Zo verdien je de investering in je watertap terug.

Verhuur & verkoop

Herbruikbare bekers

Wegwerpbekers zijn zo jaren '90... Met herbruikbare bekers verklein je de afvalberg van je evenement of festival aanzienlijk. Herbruikbare bekers bestaan in vele maten en soorten. En ook voor de afwas bestaan verschillende oplossingen. We helpen je graag verder voor de aankoop of huur van bekers.

Verkoop & Verhuur

Herbruikbare flessen voor je event of bedrijf

Op zoek naar een opvallend geschenk voor je medewerkers, vrijwilligers of klanten? Een geschenk dat ze dagelijks in hun handen hebben en dat ook nog eens goed is voor het milieu en hun gezondheid? Een mooie drinkfles heeft het allemaal. De flessen bestaan in verschillende kleuren kunnen bedrukt worden met je logo.

Waterkaraffen

Gedaan met die lelijke plastic wegwerpflessen op tafel, in de meetingroom of op je bureau. Met een mooie karaf of fles ziet het er niet alleen beter uit, maar toon je ook dat Robinetto-water een kwalitatief product is. En wist je dat mensen ook meer water drinken als het stijlvoller wordt aangeboden?

Tips & Tricks

Lekker kraanwater thuis

Nooit meer sleuren met flessen! Ook thuis kan je zorgen voor water dat helemaal volgens de regels van de Robinetto-kunst wordt geserveerd. We geven je enkele tips & tricks om je kraanwater helemaal serveerklaar te maken, en we vertellen je hoe je thuis zelf bruisend water kan maken.

Updates

Meer updates

1 miljard minder drankverpakkingen: de geniale oplossing van de Zweden

Achtergrond

Het verband tussen water, siropen en de files op onze wegen