Onze oplossingen

Watertap voor Kantoor

De voordelen van een watertap bij u op kantoor

U verdient de kost van uw investering snel terug!

In vergelijking met een A-merk verdient u uw watertap al binnen het jaar terug. Daarna bespaart u tot 230€ per werknemer per jaar

U hoeft niet meer met bakken water te sleuren
Uw PMD zak zal veel minder snel vol raken en dus minder handling vragen
U doet iets goed voor de planeet en kan daar trots mee uitpakken bij uw werknemers en klanten

Overstappen naar kraantjeswater op kantoor: een eenvoudige business case!

Als goede werkgever voorziet u ongetwijfeld voldoende water voor uw werknemers, goed hydrateren is immers belangrijk. Maar heeft u al eens nagedacht waar dit water vandaan komt? Flessenwater legt lange afstanden af vooraleer het bij u op kantoor terecht komt. Van de bron naar de fabriek, via een retailer naar de winkel en zo tot bij u op kantoor. In het geval van glazen flessen komt daar nog een retourstroom bij, de lege flessen moeten immers nog terug naar de producent. Voor plastic flessen is er dan weer de productie van de PET korrels waar ruwe olie voor nodig is. Recycleren we deze flessen dan niet? Ja in België zamelen we 38% van alle plastic verpakkingen in *, de rest belandt ergens in de natuur of in een verbrandingsoven. Vervolgens slagen we er amper in om met deze gerecycleerde PET korrels iets nieuw evenwaardig te produceren.

Vanuit maatschappelijk standpunt is de business case dus snel gemaakt, zo snel mogelijk omschakelen naar kraantjeswater. Maar ook de business case voor uw bedrijf is eenvoudig. Indien u flessenwater aankoopt voor uw medewerkers dan kost dit gemiddeld 1€ per liter in aankoop. Indien een werknemer 1 liter water drinkt per dag komt dit op 230€ per jaar per werknemer. Dat wil zeggen dat een bedrijf van gemiddeld 6 personen de investering in een watertap binnen het jaar kan terugverdienen. Bovendien hoeft u niet meer te sleuren met flessen die een dag later in de vuilbak belanden.

*Bron: Fostplus

Zelf Bruisend water maken, dat kan!

Is dat kraantjeswater even lekker? Jazeker! Door onze filter zorgen we voor een neutrale smaak, en we zorgen dat de temperatuur juist is. Indien gewenst voegen we wat bubbels toe en zo kan iedereen die bij u op kantoor komt, genieten van lekker en duurzaam water. Wist u trouwens dat kraantjeswater dagelijks op meer dan 60 parameters getest wordt? Kraanwater is een echt kwaliteitsproduct en daar mogen we fier op zijn. Reeds 53% van de Belgen drinkt dagelijks kraantjeswater**, doe mee en vraag nu uw offerte aan.

**Bron: Drinkraantjewater.be

Ons instapmodel

Standalone model voor op aanrecht

Mooi eenvoudig inox design

Plat en bruisend water

20 liter/uur

Kan indien gewenst ook worden ingebouwd

Vraag een offerte