Wedstrijd

Win een watertap voor jouw school!

16 februari 2023

💧 Doe mee aan onze Facebook WEDSTRIJD en wie weet drink je binnenkort lekker, fris water, rechtstreeks uit de watertap! 💧

Op 22 maart is het Wereldwaterdag. Water is de bron van alle leven, maar de toegang tot drinkbaar water is helaas vandaag niet voor iedereen in de wereld gegarandeerd. Hier in België worden we die dag dan weer vooral uitgedaagd om bewuster om te gaan met water, na te denken over ons eigen verbruik én verspilling tegen te gaan.

Voor Robinetto is dat de aanleiding om een actie te lanceren die scholen helpt bij hun keuze voor een gezond en duurzaam waterverbruik. Want ook hier bij ons is er nog wel wat werk aan de winkel:

  • Feit 1: 85% van de 6 tot 14-jarigen drinkt elke dag opnieuw te weinig water. Ook andere leeftijden doen het niet goed.

  • Feit 2: we drinken in België nog steeds veel te veel water uit plastic flessen waardoor we overspoeld worden door een zee van plastic.

Ook jouw school kan iets doen! 

Een eigen watertap op jouw school is de beste manier om leerlingen én leerkrachten meer water te laten drinken. Met een watertap is er altijd lekker en gekoeld water beschikbaar en wordt flessenwater overbodig. De leerlingen kunnen hun drinkfles doorheen de hele dag onbeperkt vullen aan het tappunt en ook de leerkrachten kunnen volop water tappen. Easy peasy!

Kies jij ook voor een gezondere en meer duurzame school? Doe dan mee aan onze wedstrijd en maak kans om voor jouw school een eigen watertap te winnen!

Gezond

Leerlingen en leerkrachten drinken beduidend meer gezond water (en minder frisdrank)

Duurzaam

Getapt water heeft een co2-uitstoot die tot 300 keer lager ligt dan die van flessenwater

Goedkoop

Getapt water is veel goedkoper dan flessenwater, en is ook veel makkelijker. Nooit meer sleuren met plastic flessen of zware bakken water.

Doe mee om een watertap te winnen

Uit alle deelnemende scholen wordt 1 winnaar gekozen. Die school wint een robuuste Robinetto-watertap.

Handig en Hygiënisch muuurmodel
Onbeperkt gekoeld water
Ingebouwde afvoer

Hoe deelnemen?

Bezorg ons uiterlijk tegen vrijdag 17 maart een foto van op jouw school, waarin je op een toffe manier laat zien waar je de watertap zou plaatsen.

Lees zeker ook het wedstrijdreglement.

Hoe gaat de wedstrijd in zijn werk?

> Je trekt een foto op de plek waar de watertap zou komen in jouw school

> De foto wordt geplaatst in het winactie scholen 2023-bericht op onze Facebookpagina.

> De verantwoordelijke(en) voor de inzending(en) wordt gecontacteerd via Facebook Messenger (check dus zeker ook je spam!) voor een bericht van ontvangst.

> De verantwoordelijke(en) voor de inzending(en) zal het e-mailadres van de genomineerde school moeten opgeven voor de communicatie achteraf:

- De deelnemers die niet gewonnen zijn krijgen een mail met een kortingscode van 10%. - De winnaar van de winactie wordt zowel via Facebook Messenger (check dus zeker ook je spam!) als per mail gecontacteerd voor de persoonlijke gegevens van de genomineerde school.

> ROBINETTO contacteert de gewonnen school via e-mail.

Wil jij ook een watertap in jouw school? Bekijk hier onze verschillende oplossingen en lees zeker ook ons wedstrijdreglement.