Wedstrijd

Win een watertap voor jouw sportclub

22 februari 2022

Elk jaar op 22 maart is het Wereldwaterdag. Die dag worden we uitgedaagd om bewuster om te gaan met water, na te denken over ons eigen verbruik én om verspilling tegen te gaan. Exact 1 maand voor Wereldwaterdag - op de magische datum 22/02/2022 - lanceren we met Robinetto een wedstrijd die sportclubs helpt bij hun keuze voor een gezonde en duurzame waterconsumptie.

Een watertap in jouw sportclub

Een watertap in jouw sportclub is de beste manier om jouw leden en sporters méér en duurzamer water te laten drinken. Hydratatie is voor sporters immers heel belangrijk. Met een watertap van Robinetto is er altijd lekker en gekoeld water beschikbaar en wordt flessenwater overbodig. Sporters kunnen hun herbruikbare drinkfles onbeperkt vullen aan het tappunt en ook de lesgevers kunnen volop water tappen.

Kies jij ook voor een gezondere en meer duurzame waterconsumptie in jouw sportclub? Doe dan mee aan onze wedstrijd en maak kans om voor jouw club een eigen watertap te winnen!

Doe mee aan de wedstrijd voor sportclubs

Bezorg ons uiterlijk tegen dinsdag 22 maart een tekst, foto of video waarin jouw sportclub op een creatieve manier laat zien waarom een watertap voor jullie sportclub een goed idee is én waarom jullie deze Robinetto-watertap willen winnen. 

We vragen geen afgelikte tekst, perfecte foto's of spectaculaire video. Het verhaal dat je vertelt en de boodschap die je overbrengt, zijn het belangrijkste. Overtuig ons met jullie enthousiasme en creativiteit. Zorg er bij een video wel voor dat alle geluid en spraak goed verstaanbaar is.

Bevestig de deelname van jouw sportclub via het wedstrijdformulier en lees zeker ook het wedstrijdreglement.

  

Dit kan je winnen: een inbouw watertap

Uit alle deelnemende sportclubs die voldoen aan het wedstrijdreglement wordt 1 winnaar gekozen. Die sportclub wint een robuuste Robinetto-watertap.

Handig en hygiënisch muurmodel
Ingebouwde afvoer
Altijd lekker fris water
Minimale voetafdruk

  

Technische voorwaarden

De watertap is niét bestand tegen regen of andere neerslag. De watertap moet dus bij voorkeur binnen of minstens op een overdekte plaats met beschutting tegen neerslag wordt geïnstalleerd. Lees voor jullie deelname zeker alle technische voorwaarden in het wedstrijdreglement goed door.

Een watertap = alleen maar voordelen

GEZOND

Sporters en lesgevers drinken beduidend meer gezond water.

DUURZAAM

Getapt water heeft een co2-uitstoot die tot 300 keer lager ligt dan die van flessenwater en veroorzaakt bovendien geen plastic afval.

GOEDKOOP

Getapt water is veel goedkoper dan flessenwater, en is ook veel makkelijker. Nooit meer sleuren met plastic flessen of zware bakken water.