Onze Oplossingen

Watertap voor horeca

Benieuw naar ons assortiment? Download hier onze catalogus!

We hebben een zeer uitgebreid assortiment watertaps en zijn een kei in maatwerk. In onze catalogus krijgt u alvast een voorsmaakje. 

Download onze horeca catalogus

Wat zeggen onze klanten?

Wat vertellen andere horeca-uitbaters over hun Robinetto-watertap?

Ontdek het hier

Een watertap kopen op jouw maat

Ontdek welk toestel het beste past bij jouw wensen.

Kies jouw watertap

Wat je wint door een watertap in je horecazaak

De aankoop van water wordt veel goedkoper

Voor flessenwater betaal je ongeveer 0,20 à 0,30 euro per glas, leidingwater kost ongeveer 0,0012 euro per glas (ja, dat lees je goed, leidingwater is bijna 30 cent goedkoper per glas dan flessenwater). Als je een faire prijs vraagt voor plat of bruisend water aan je klanten (over die faire prijs lees je hieronder meer), kan je dus je winstmarge intact houden, en de investering in je watertap terugverdienen.

(bijna) Gratis water voor je medewerkers

Als je medewerkers nu water drinken, kost jou dat tot 0,30 cent per glas. Het water uit de watertap is vele malen goedkoper, dus ook zo verdien je de investering in je watertap terug.

Met je watertap kan je ook frisdrank maken

Door getapt water te mengen met siroop, maak je zelf limonade. Hierdoor neemt je frisdrank ook minder plaats in.

Gedaan met flessen sleuren, bakken vullen en leeggoed sorteren

Je hoeft dankzij je watertap niet meer te sleuren met bakken en flessen, niet meer je frigo's te vullen en niet meer bezig te zijn met leeggoed. Zo bespaar je op kostbare arbeidstijd, of komt er tijd vrij die je kan investeren in andere dingen.

Extra ruimte in je koeling voor andere dranken

Aangezien je met een watertap geen flessen water meer in je koelkast hoeft te zetten, komt er ruimte vrij voor andere dranken. Dankzij je watertap kan je je assortiment uitbreiden, of gewoon koeling schrappen.

Waarom Robinetto?

De medewerkers van Robinetto weten hoe horeca werkt. Wij denken graag mee welke oplossing voor u de beste is, rekening houdend met het specifieke karakter van uw horecazaak. Wij weten dat in veel horecazaken de ruimte schaars is, en werktijd duur. Wij beseffen dat er niet zoiets bestaat als een standaardoplossing voor iedere horecazaak.

Wij zoeken samen met u de meest betaalbare oplossing. Zo kunnen we dikwijls gebruik maken van een bestaande (bier-)koeler en/of kranen, en hoeft geen volledig nieuwe installatie te kopen. Zo bespaart u niet alleen ruimte maar ook geld. Robinetto werd opgericht om zoveel mogelijk horecazaken te helpen overschakelen op getapt water, niet om zoveel mogelijk geld te verdienen. Dat is waarom onze prijzen tot de scherpste van de markt behoren.

Als u een Robinetto watertap koopt, zijn er geen kleine lettertjes. Er is geen verplicht onderhoudscontact. Het vervangen van de filter is de enige weerkerende kost. En de filter vervangen kan u perfect zelf doen. Uiteraard helpen we u graag waar nodig!

Als u een Robinetto watertap koopt, zijn er geen kleine lettertjes. Er is geen verplicht onderhoudscontact. Het vervangen van de filter is de enige weerkerende kost. En de filter vervangen kan u perfect zelf doen. Uiteraard helpen we u graag waar nodig!

Door te kiezen voor Robinetto, zorgt u ervoor dat wij op steeds meer plaatsen flessenwater kunnen vervangen door getapt water. De opbrengst van ons bedrijf wordt maximaal geherinvesteerd in groei en dus meer impact.

Robinetto ondersteunt u in uw communicatie naar uw klanten over uw keuze voor getapt water. We helpen u om uw duurzame keuze te promoten. Met een Robinetto tap maakt u deel uit van een groeiende community van ondernemers die kiezen voor meer efficiëntie en duurzaamheid.

Een watertap op maat voor uw horecazaak?

Horeca is maatwerk. We helpen u graag en vrijblijvend om te onderzoeken welke watertap best bij uw behoeftes past.

Contacteer ons

Een watertap in je horecazaak: handig én duurzaam

Met een watertap serveer je lekker fris plat en bruisend water aan je klanten. Je spaart ruimte uit in je koeling, bent verlost van het gesleur met flessen, én je bewijst het milieu een goede dienst.

Er bestaan taps in alle maten en soorten: je kan kiezen voor een standalone-toestel dat je op je toog of aanrecht kan plaatsen, of voor een ingebouwde watertap met een tapzuil op je toog. Bekijk hier onze modellen. Vraag hier een offerte voor een watertap op jouw maat.

Leidingwater serveren in je horecazaak?

Wat is een faire prijs voor getapt water? En is leidingwater nu écht even goed als flessenwater? Moet ik dat water filteren, en hoe werkt dat dan?

Lees hier het antwoord op al je watervragen