WEBSHOP

De Robinetto Webshop is nu open!

24 juli 2020

Het was al een tijdje aangekondigd, en nu is hij er ook echt: De Robinetto Webshop!

Wat vind jij ervan?

We zijn benieuwd naar wat jij van onze webshop vindt. Zijn er dingen die je mist? Naar welke tapwater-oplossing ben jij al lang op zoek? Check onze webshop en  laat het ons weten via een korte vragenlijst en ontvang een korting van 5% op je eerste aankoop in onze webshop.

Geef hier jouw mening!
WAT?

Een webshop met handige oplossingen om ook thuis duurzaam water te serveren. Van een goedkope plug-en-play filter tot een full-option inbouw-waterkoeler met plat en bruisend water.

VOOR WIE?

Voor iedereen die ook thuis verpakkingsvrij duurzaam water wil serveren

WAAROM?

Tot nu toe konden enkel bedrijven, organisaties en evenementen terecht bij Robinetto. We kregen al meermaals de vraag "En hebben jullie ook iets voor mij thuis?". En kijk, vanaf nu is het antwoord: JA! Dat hebben we!

MAAR WAAROM DAN ECHT?

Omdat wij met Robinetto 1 Groot Doel hebben: We willen zoveel mogelijk mensen overtuigen om flessenwater in te ruilen voor getapt water. De ecologische voetafdruk van flessenwater is nameljk tot 100 keer groter. There is no Planet B. Daarom echt.

EN IS DIT HET DAN?

Op dit moment vind je een 4-tal oplossingen en toebehoren in de webshop. Daar zal het niet bij blijven. We speuren de wereld af op zoek naar andere mooie, duurzame oplossingen, en zullen in de toekomst het assortiment zeker nog uitbreiden.