Bevraging

Bevraging: Hoe drink jij water? Win een MySoda!

20 januari 2022

Doe mee aan onze bevraging over water en maak kans op een gratis MySoda bruiswatermaker

UPDATE: Deze bevraging is afgelopen. We maken binnenkort de resultaten bekend.

Meten is weten en dus hebben we jouw input nodig. Waar, wanneer, hoeveel en vooral waarom drink jij kraanwater? Drink je ook wel eens flessenwater? En wat vind je dan het lekkerste water? Doe mee aan onze online bevraging, vul de vragen hieronder in en help ons beter te begrijpen hoe de doorsnee Vlaming water drinkt.

De bevraging is anoniem, maar we vragen je wel een paar demografische gegevens in te vullen voor een betere verwerking van de resultaten.

Uit alle ingevulde enquêtes die uiterlijk 8 februari ingestuurd zijn, kiezen we 1 winnaar die een MySoda bruiswatermaker wint ter waarde van 89,99 euro.

Wil je kans maken op deze prijs, dan vragen we jou om zeker ook jouw mailadres in te vullen zodat we jou kunnen contacteren als je wint.

 

Deze bevraging is afgelopen. Binnenkort maken we de resultaten ervan bekend via onze website. Uit alle deelnemers werd door een onschuldige hand 1 winnaar gekozen die een MySoda bruiswatermaker wint. De winnaar maken we eveneens via deze website bekend.

MySoda Bruiswatermaker

Maak thuis makkelijk bruisend water met deze stijlvolle carbonator van het Finse designmerk MySoda.

Uniek is dat de Mysoda bruiswaterapparaten vervaardigd zijn uit bijna 100% hernieuwbaar biocomposiet, een ecologisch en innovatief alternatief voor fossiel plastic. Dit materiaal is vervaardigd door UPM, een Fins bio-industriebedrijf uit de bosbouw. Door een combinatie van twee volledig hernieuwbare ingrediënten, namelijk houtsnippers uit gecertifieerde dennenbossen en tall-olie, ontstaat een stevig en duurzaam materiaal. 

Meer over MySoda