Actie

Eindejaarsactie Robinetto: 6 flessen kado ho ho

1 december 2021

Op zoek naar een origineel cadeau? Leg dit jaar eens een watertap onder de kerstboom. Zo kan je op kantoor altijd lekker fris water serveren, met lage kosten en een minimale voetafdruk. Bestel je in december nog een Robinetto watertap? Dan krijg je er van ons 6 stijlvolle waterflessen gratis bij. Ontdek dit speciale eindejaarsaanbod op onze actiepagina.

Een nieuw jaar, een nieuw begin. En daar hoort lekker fris kraanwater bij. Want water drinken van de fles is zo passé. Flessenwater is slecht voor het milieu én voor de portemonnee. Met een watertap kies je voor het duurzame alternatief: getapt kraanwater, met lage kosten én minimale voetafdruk.

Tap eens uit een ander vaatje

Bij Robinetto hebben we maar liefst 40 verschillende watertaps in ons assortiment, elk met zijn eigen unieke kenmerken. Klein of groot, standalone of inbouw, met gekoeld plat of ook met bruisend water. 

Wil je weten welk toestel het beste bij jouw noden past? Ga naar onze configurator en doe de test! Op basis van 4 simpele vragen selecteren we voor jou het beste aanbod. 

Eindejaarsactie: 6 Robinetto flessen gratis

Overtuigd van de vele voordelen van een watertap? Profiteer van dit unieke aanbod tijdens onze eindejaarsactie.

Bestel je voor 31/12/2021 een toestel naar keuze, dan krijg je van ons 6 stijlvolle waterflessen van Robinetto kado ho ho …

Pak je voordeel op onze actiepagina

De actie loopt van 18/11/2021 tem 31/12/2021 en is niet combineerbaar met andere promoties of kortingen.