Wedstrijd

Finalisten wedstrijd sportclubs bekend

8 april 2022

Een watertap in de sportclub is de beste manier om leden en sporters méér en duurzamer water te laten drinken. Robinetto lanceerde daarom op 22 februari een wedstrijd die sportclubs helpt bij hun keuze voor een gezonde en duurzame waterconsumptie. De wedstrijd eindigde op Wereldwaterdag 22 maart. Binnenkort maken we de winnaar bekend, maar hier stellen we alvast de 3 finalisten voor.

Hydratatie is voor sporters heel belangrijk. Met een watertap van Robinetto is er altijd lekker en gekoeld water beschikbaar en wordt flessenwater overbodig. Sporters kunnen hun herbruikbare drinkfles onbeperkt vullen aan het tappunt en ook de lesgevers kunnen volop water tappen. 

We vroegen aan de deelnemende sportclubs om een tekst, foto of video te bezorgen waarin ze op een creatieve manier laten zien waarom zij een watertap voor hun club willen winnen.

Deze 3 inzendingen dingen mee naar de prijs: voetbalclub KSC Lokeren-Temse, turn- en dansclub Flik-Flak Zaffelare en voetbalclub KVV Dilsen-Stokkem. Hieronder kan je hun inzendingen bekijken.

Voetbalclub KSC Lokeren - Temse

Dans- en turnclub Flik-Flak Zaffelare

Voetbalclub KVV Dilsen-Stokkem