Wedstrijd

Winnaar wedstrijd sportclubs bekend

8 april 2022

Een watertap in de sportclub is de beste manier om leden en sporters méér en duurzamer water te laten drinken. Robinetto lanceerde daarom op 22 februari een wedstrijd die sportclubs helpt bij hun keuze voor een gezonde en duurzame waterconsumptie. De wedstrijd eindigde op Wereldwaterdag 22 maart. Hier stellen we de 3 finalisten voor. De jury koos uiteindelijk de jeugdwerking van voetbalclub KSC Lokeren-Temse als winnaar. Proficiat!

Hydratatie is voor sporters heel belangrijk. Met een watertap van Robinetto is er altijd lekker en gekoeld water beschikbaar en wordt flessenwater overbodig. Sporters kunnen hun herbruikbare drinkfles onbeperkt vullen aan het tappunt en ook de lesgevers kunnen volop water tappen. 

We vroegen aan de deelnemende sportclubs om een tekst, foto of video te bezorgen waarin ze op een creatieve manier laten zien waarom zij een watertap voor hun club willen winnen.

Deze 3 inzendingen dongen mee naar de hoofdprijs: voetbalclub KSC Lokeren-Temse, turn- en dansclub Flik-Flak Zaffelare en voetbalclub KVV Dilsen-Stokkem. Hieronder kan je hun inzendingen bekijken.

De jury koos uiteindelijk voor de jeugdwerking van voetbalclub KSC Lokeren-Temse als winnaar van de wedstrijd. Zij winnen een Robinetto-watertap waardoor de jonge sporters altijd lekker fris water binnen handbereik hebben.

Als alles volgens plan verloopt, kunnen ze tegen de start van het nieuwe voetbalseizoen de watertap in gebruik nemen. En als alles geïnstalleerd is, gaan we uiteraard eens kijken en brengen we daar verslag over uit.

Voetbalclub KSC Lokeren - Temse

Dans- en turnclub Flik-Flak Zaffelare

Voetbalclub KVV Dilsen-Stokkem

Wil jij ook een watertap in jouw sportclub of vereniging? Bekijk hier onze verschillende oplossingen