Sportclub in de kijker

Gratis watertap voor voetbalclub Lokeren-Temse

24 november 2022

De jeugdwerking van voetbalclub Lokeren-Temse won de wedstrijd voor een gratis watertap van Robinetto. En dat is goed nieuws. Want een watertap in de sportclub is de beste manier om leden en sporters méér en duurzamer water te laten drinken. De jonge voetballers van Lokeren-Temse tappen er ondertussen lustig op los.

Hydratatie is voor sporters heel belangrijk. Met een watertap van Robinetto is er altijd lekker en gekoeld water beschikbaar en wordt flessenwater overbodig. Sporters kunnen hun herbruikbare drinkfles onbeperkt vullen aan het tappunt en ook de lesgevers kunnen volop water tappen.

Eerder dit jaar organiseerden we met Robinetto een wedstrijd voor sportclubs. De jeugdwerking van voetbalclub Lokeren-Temse kwam als winnaar uit de bus. Hun prijs: een gratis Robinetto-watertap, geleverd en geplaatst door onze diensten. Onze installateurs gingen onlangs langs om alles te installeren en aan te sluiten. Kort nadien polsten we bij Nele De Smet van het jeugdbestuur van club naar hun ervaringen. Zij klonk alvast heel enthousiast!

Nele De Smet: "De installatie is goed verlopen. Ondertussen heeft elke jeugdspeler ook een sportbidon ontvangen zodat ze makkelijk en onbeperkt gebruik kunnen maken van de watertap. Hiermee willen we als club extra inzetten op een gezonde en duurzame levensstijl. Want ook wij hebben een voorbeeldfunctie en dienen ons steentje bij te dragen om al het plastic afval te verminderen!"

De spelertjes van Lokeren-Temse namen deel aan de wedstrijd met een video waarin ze op een creatieve manier lieten zien waarom zij een watertap voor hun club wilden winnen. Hier kan je de video bekijken.

Wil jij ook een watertap in jouw sportclub of vereniging? Bekijk hier onze verschillende oplossingen