Shoppen

Hop hop hop naar de Robinetto-webshop

8 december 2021

Zoek je een leuk en duurzaam cadeau voor de eindejaarsfeesten? In een eerder artikel gaven we al 7 tips voor duurzame geschenken. Wil je lokaal, lekker én duurzaam shoppen combineren? Dan zit je met de oplossingen van Robinetto zeker goed. In de webshop van Robinetto heb je een uitgebreide keuze aan watertaps, bruiswatermakers, waterflessen, waterfilters en siropen. Zo geniet je altijd van lekker fris water, met lage kosten en een minimale voetafdruk. En je helpt mee aan het realiseren van onze missie.

Onze missie is om op zoveel mogelijk plaatsen flessenwater te vervangen door kraanwater. Kraanwater is een kwalitatief en duurzaam product. Lekker fris kraanwater in een mooi glas en al of niet met bubbels is goedkoper dan flessenwater en véél beter voor het milieu.

Maak mee het verschil

Bij Robinetto doen we er alles aan om het onnodig verpakken en transporteren van water zo veel mogelijk de wereld uit te helpen. Er zijn al veel te veel files en luchtvervuiling. En er ligt al veel te veel plastic in de zee. Door kraanwater te gebruiken als drinkwater help je mee aan onze missie. 

Verschillende producten die je in onze webshop kan kopen, vind je misschien ook op andere plaatsen. Maar door ze bij ons te kopen, help je mee onze impact te vergroten. Als impact-onderneming gebruiken we bij Robinetto de winst die we maken immers zo veel mogelijk om nog meer mensen te overtuigen om over te stappen van flessenwater naar kraanwater. Dat doen we door duurzame en geld besparende oplossingen aan te bieden aan gezinnen, bedrijven en organisaties.

Onze oplossingen

In de shop van Robinetto vind je een uitgebreid aanbod aan slimme en duurzame producten. We hebben oplossingen op maat voor thuis, kantoor, school, horeca en evenementen. 

Met een watertap serveer je lekker fris water aan je klanten of medewerkers. Je bespaart tijd, ruimte en geld en verdient zo je investering makkelijk terug. Ook thuis kan je makkelijk kwalitatief water serveren met een waterfilter of bruiswatermaker. Maar wist je dat het bruisend water ook gewoon uit je kraan kan komen? Dan kies je voor een waterkraan met inbouwkoeler voor gefilterd en gekoeld plat of bruisend water. 

Je moet dus wel gek zijn om nog flessenwater te kopen. Gedaan met sleuren met flessen en bakken, gedaan met lege flessen terug te brengen naar de winkel of je vuilbak te vullen met plastic afval. 

En weet je niet wat te kiezen? Met een cadeaubon van Robinetto doe je altijd iemand een plezier. Zo kies je bewust voor een nuttig én duurzaam cadeau. Dus hop hop hop naar onze webshop.

Jouw mening is geld waard

Wij zijn heel benieuwd wat je van onze webshop vindt! Vind je wat je zocht? Had je andere dingen verwacht? Wat zouden we zeker in deze shop moeten toevoegen?

Vul deze korte vragenlijst in en ontvang in ruil een kortingscode van 5%.

Blijf je graag op de hoogte van onze avonturen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.