Klant in de kijker

Klant in de kijker: Fisheye

30 augustus 2021

Creatieve oplossingen bedenken. De wereld een beetje beter en mooier maken. Het zou zomaar de missie van Robinetto kunnen zijn, maar het is wat Fisheye drijft. Fisheye is een multidisciplinair en vooruitstrevend productiehuis uit Wetteren dat creatief denken combineert met vakmanschap en technologie om onvergetelijke ervaringen te creëren. Dat doen ze onder andere voor festivals als Tomorrowland en Rock Werchter en bedrijven als Studio 100.

Bij Fisheye vind je een hecht team van ontwerpers, technici, ingenieurs en softwareontwikkelaars. Zij geloven dat een op maat gemaakte aanpak een waterdichte manier is om het best mogelijke resultaat te behalen. Duurzaamheid staat daarbij voorop, zowel in de ideeën als in de manier waarop ze ontwikkeld worden.

Duurzaam en slim

Hun keuze voor een watertap van Robinetto past dan ook perfect bij de waarden van het bedrijf. Na lang bestellen van flessenwater in grote hoeveelheden kreeg Fisheye eindelijk een aansluiting op de waterleiding van de gemeente.

We zijn verheugd om deze samenwerking met Robinetto aan te kondigen, omdat we ervan overtuigd zijn dat oplossingen zoals deze echt een impact hebben.
Johan Bommerez - Fisheye

De omschakeling naar kraanwater komt mee op de lijst met acties die Fisheye al doet rond duurzaamheid. De zonnepanelen op het dak zorgen voor groene stroom en in de productie wordt gebruik gemaakt van FSC-gelabeld hout en verf op waterbasis.

Met de Robinetto watertap kunnen ze nu makkelijk gekoeld plat en bruisend water aanbieden aan de collega's en bezoekers. En dat scheelt alweer een slok op een borrel.