Klant in de kijker

Klant in de kijker: Strategies and Leaders

25 oktober 2021

Strategies and Leaders is een coöperatief adviesbureau met een stevig engagement. Het team van sociale ondernemers heeft samen meer dan 100 jaar ervaring in het voortstuwen van strategische processen en de implementatie ervan. Zij kozen recent voor een watertap van Robinetto.

Het team van sociale en duurzame experten van Strategies and Leaders staat klaar om diverse uitdagingen aan te pakken. Ze helpen organisaties en ondernemingen onder meer bij strategie, leiderschap en teamontwikkeling.

Maar ook in hun eigen organisatie streven ze naar duurzame oplossingen. En op die manier kwamen ze bij Robinetto terecht.

Marianne Callebaut, expert in het team van Strategies en Leaders verwoordt het zo:

“Samen met onze klanten streven we naar een betere wereld. We beseffen dat ook de kleine veranderingen uiteindelijk bijdragen aan een duurzame toekomst. Dankzij Robinetto kunnen we vanaf nu bruiswater drinken via het leidingwater. Op deze manier reduceren we onder andere het verbruik van flesjes. En daar zijn we toch stiekem trots op.”

Lijkt Strategies and Leaders jou wel een organisatie waar je zelf zou willen werken? Komt goed uit, ze hebben namelijk momenteel verschillende vacatures.

Wil jij in jouw onderneming, horecazaak, zorginstelling of school ook overschakelen op duurzaam water? Met een Robinetto watertap serveer je steeds lekker fris plat en bruisend water. We hebben verschillende watertaps in ons assortiment, elk met zijn eigen unieke kenmerken. 

Ontdek welk toestel het beste bij jouw noden past. Ga naar onze configurator en doe de test! Op basis van enkele simpele vragen selecteren we voor jou het beste aanbod.