Actie

Ontvang jouw gratis Mysoda bruiswatermaker bij de bestelling van een watertap

28 oktober 2021

Wil jij ook graag een watertap op kantoor? En een gratis Mysoda bruiswatermaker voor bij jou thuis? Doe dan zeker mee aan de uitzonderlijke najaarsactie van Robinetto. Hieronder lees je hoe jij jouw gratis bruiswatermaker kan scoren.

Drinken jullie op kantoor nog van de fles? En zijn jullie op zoek naar een alternatief dat makkelijker, goedkoper en bovendien duurzamer is? Spreek dan snel de aankoopverantwoordelijke van jouw bedrijf of organisatie aan en overtuig hem of haar van een Robinetto-watertap.

Watertaps voor elke toepassing

We hebben bij Robinetto maar liefst 40 verschillende watertaps in ons assortiment, elk met zijn eigen unieke kenmerken. Klein of groot, standalone of inbouw, met gekoeld plat of ook met bruisend water. 

Wil je weten welk toestel het beste bij jouw noden past? Ga naar onze configurator en doe de test! Op basis van 4 simpele vragen selecteren we voor jou het beste aanbod.  

Jouw gratis Mysoda bruiswatermaker

Doe mee aan deze actie en vul samen met je aankoopverantwoordelijke het formulier op de actiepagina in. Laat ons weten wat jullie wensen zijn en je ontvangt van ons heel snel een voorstel op maat voor een watertap bij jullie op kantoor.

Als jullie effectief overgaan tot aankoop of huur van een watertap krijg jij als initiatiefnemer er een gratis Mysoda bruiswatermaker voor bij jou thuis bovenop! Da's goed voor het bedrijf, voor jou én voor het milieu. En dat is dus wat we hier bij Robinetto een win-win-win situatie noemen.

De actie loopt van 28/10/2021 tem 31/12/2021 en is niet combineerbaar met andere promoties of kortingen.

Ga snel naar de actiepagina