Interview

Wie zijn de mensen achter Robinetto?

22 december 2020
Er is iets waanzinnig dat we doen, en daar moeten we mee stoppen. Dat is: water verpakken en vervoeren.
Patrick Doyen, één van de mensen achter Robinetto

Zo begint Patrick Doyen zijn verhaal in dit interview gemaakt door Zwijgen is geen optie.

Patrick werkte meer dan 20 jaar in de drankenindustrie, zowel bij Coca Cola als bij Spadel. In 2012 besliste hij de sector te verlaten. In 2018 werd hij één van de mede-oprichters van De Leiding cvba. De Leiding is een sociale impact-onderneming die de drankvoorziening op evenementen en in de horeca wil verduurzamen. Om met hun verhaal een breed publiek te bereiken, bedachten de mensen van de Leiding het label Robinetto en deze website.

Het verhaal van Patrick is een verhaal van iemand die besliste om zijn kennis en ervaring over een systeem in te zetten om dat systeem te veranderen. Maar ontdek het vooral zelf hieronder. Schenk jezelf een glas water in, en geniet van dit interview.

Dit interview verscheen op Zwijgen is geen optie.

Zwijgen is geen optie verzamelt en steunt de pioniers die onze wereld veranderen. ZIGO filmt hun strafste inzichten en verhalen en verspreidt ze om hun impact te vergroten. Als lid van Zwijgen is geen optie lig je niet wakker van wereldproblemen. Je helpt ze oplossen. Bekijk (veel) meer interessante interviews hier.