Watertap voor horeca

In België gooien we ieder jaar meer dan 2,5 miljard drankverpakkingen weg, en worden er miljoenen kilometers gereden om water te transporteren. En dat terwijl er gewoon perfect water uit de kraan komt. Met Robinetto help je mee om het nodeloos verpakken en transporteren van water de wereld uit te helpen. Met onze watertaps doe je je klanten, je medewerkers, het milieu en jezelf een groot plezier. 

Onze watertaps voor horeca

Hieronder vind je ons basisaanbod van watertaps voor horeca. Er zijn nog meer mogelijkheden dan de hier getoonde toestellen. Zowel standalone als inbouw. Met capaciteiten van 20 tot 300 liter per uur. Contacteer ons voor een oplossing op maat!

Contacteer ons

Soda Pygmy 

Standalone model voor op aanrecht of toog
Mooi eenvoudig inox design
Plat en bruisend water
20 liter/uur
Kan indien gewenst ook worden ingebouwd met tapzuil op toog

Download de productfiche van de Soda Pygmy hier

(PDF, 452.43KB)

Soda AS 45

Standalone model voor op aanrecht of toog
Mooi en eenvoudig inox design
Plat en bruisend water
35 à 40 liter per uur

Download de productfiche van de Soda AS 45 hier

(PDF, 498.59KB)

Soda AS 110

Inbouwmodel met ijsbadkoeler
Tapzuil naar keuze
Plat en bruisend water + 1 andere drank (3 koelspiralen)
70 liter/uur

Download de productfiche van de AS 110 SODA hier

(PDF, 516.78KB)

Er zijn verschillende producenten van watertaps actief op de Europese markt. Na een uitgebreid onderzoek hebben wij gekozen om te werken met toestellen van de Tsjechische fabrikant Lindr. Omdat we bij deze fabrikant de sterkste connectie vonden met de duurzaamheidswaarden van Robinetto. Concreet betekent dit voor de toestellen: - Eenvoudige en duurzaam design: een toestel dat bij defect te repareren is ipv onmiddellijk naar de schroothoop. - Energiezuinig koeling-ontwerp - Maximaal vermijden van schadelijke koelgassen - Enkel gebruik van te recycleren materialen en vermijden van polyurethaan isolatie. - Low-tech ontwerp, geen overbodige accessoires, onderdelen of inkleding.