Bevraging

Welke herbruikbare fles gebruik jij? Win een gratis Dopper!

12 april 2021

Doe mee aan onze bevraging en maak kans op een gratis Dopper Fles!

Van ecologisch statement voor groene pioniers over een trendy accessoire voor hippe vogels tot een nuttig voorwerp voor dagelijks gebruik door klein en groot. De herbruikbare waterfles heeft de voorbije jaren een opvallend parcours afgelegd. Druppelsgewijs zijn ze helemaal ingeburgerd. Van alleen maar koel, naar nu ook gewoon cool. Vandaag zijn deze handige drinkflessen dan ook niet meer weg te denken op het werk, in de sportclub en op school.

De herbruikbare fles is op korte tijd hét duurzame alternatief geworden voor het single-use plastic flesje. De flessen vermijden bergen plastic afval omdat je ze keer op keer kan bijvullen en dat jarenlang aan een stuk. Bye bye wegwerp dus en hallo hergebruik!

Niet alleen wordt jouw ecologische voetafdruk veel kleiner, door je eigen drinkfles gewoon op te vullen aan de kraan of aan een watertap heb je bovendien altijd en overal lekker fris water bij de hand. Super handig, toch?

En hadden we al gezegd dat voldoende water drinken heel belangrijk is? Hier en hier leggen we uit waarom. Uit een eerdere bevraging bleek trouwens dat de meeste Belgen te weinig water drinken. Bekijk hier de resultaten.

En een herbruikbare fles kan ook gewoon heel mooi zijn: ze zijn te krijgen in diverse vormen, materialen, kleuren en formaten. Van een basic handzame fles tot een stijlvolle uitvoering in roestvrij staal. In het uitgebreide aanbod vindt iedereen wel een fles naar zijn eigen smaak en budget.

Bevraging

Hier bij Robinetto willen we graag weten hoe het zit met het gebruik van de herbruikbare flessen. Help je ons mee door een paar simpele vragen te beantwoorden? Doe mee, vul voor 30 april de vragen hieronder in en maak kans op een gratis herbruikbare waterfles van Dopper ter waarde van 12,50 euro.

Dopper

Robinetto werkte al vaak samen met Dopper. Dopper streeft, net zoals Robinetto, naar een wereld met véél minder wegwerpverpakkingen. De herbruikbare flessen van Dopper zijn de ideale oplossing voor een duurzaam waterverbruik op school, op het werk of op evenementen. Zo vermijd je weer een hoop afval. De stijlvolle herbruikbare flessen kunnen bedrukt worden bedrukt met een logo of gepersonaliseerd worden op naam, waardoor het een uniek hebbeding wordt.

Meer over Dopper