Onze Oplossingen

Watertap voor evenementen

Een watertap op je evenement: handig én duurzaam

Of je nu een festival, een tuinfeest, een conferentie of business-event organiseert, met een watertap serveer je lekker gekoeld plat en bruisend water. Je spaart ruimte uit in je koeling, bent verlost van het gesleur met flessen, én je bewijst het milieu een goede dienst. Je hoeft je ook nooit meer zorgen te maken over bestellingen: met een watertap blijft het water eindeloos naar je toe stromen, en is het altijd fris.  Je kan bij ons terecht voor de huur van één of meer watertaps, voor één of meerdere dagen. Ontdek hier onze modellen en vraag hier een offerte.

Wat je wint met een watertap op je evenement

De aankoop van water wordt veel goedkoper

Voor flessenwater betaal je ongeveer 0,20 à 0,30 euro per glas, leidingwater kost ongeveer 0,0012 euro per glas (ja, dat lees je goed, leidingwater is bijna 30 cent goedkoper per glas dan flessenwater). Als je een faire prijs vraagt voor plat of bruisend water aan je bezoekers (over die faire prijs lees je hieronder meer), kan je dus je winstmarge intact houden, en de huurprijs van je watertap terugverdienen.

(bijna) Gratis water voor je medewerkers

En het wordt nog beter: installeer een watertap voor je medewerkers, vanaf het begin van de opbouw tot het einde van de afbouw van je evenement. Je hoeft geen flessenwater meer te kopen. Een mooie besparing op je budget.

Extra ruimte in je koeling voor andere dranken

Aangezien je met een watertap geen flessen water meer in je koelkast hoef te zetten, komt er ruimte vrij voor andere dranken. Dankzij je watertap kan je zo je assortiment uitbreiden, of je koeling gewoon kleiner maken.

Een RobinettoTap huren?

Je kan voor zowel kleine als grote evenementen een RobinettoTap huren. Al onze modellen serveren zowel plat als bruisend water. En met ons topmodel tap je zowel water als bier!

Ontdek hier onze Robinetto Taps

Leidingwater serveren op je evenement?

Wat is een faire prijs voor getapt water? En is leidingwater nu écht even goed als flessenwater? Moet ik dat water filteren, en hoe werkt dat dan?

Lees hier het antwoord op al je watervragen

Met een watertap zelf limonade maken

Wist je dat frisdrank voor meer dan 80% bestaat uit...water? Zelf limonade maken is dan ook heel gemakkelijk: je neemt een portie siroop, mengt deze met bruisend water en klaar is kees. Met siropen en een watertap op je evenement zorg je zo voor duurzame frisdrank. Niet alleen handig, maar ook nog eens heel lekker. Naast de klassieke siropen (vlierbloesem, bessen, ice-tea ..) is er ook gember, cranberry rozenbottel, rabarber en veel meer.. Meer lezen over siropen doe je hier.

Kiezen voor een watertap is kiezen voor herbruikbare bekers en flessen.

Als je kiest voor een watertap op je evenement, spaar je een pak verpakkingen en transport van water uit. En ook voor het serveren van je dranken kan je helemaal afvalvrij werken. Met glazen of herbruikbare bekers voor je bezoekers, en herbruikbare flessen voor je medewerkers zorg je voor een stijlvol evenement. Meer info over herbruikbare bekers vind je hier, en wie meer wil weten over herbruikbare flessen kan hier terecht.